Prostorný 3pokojový byt na Městské ulici v Novém Městě, Bratislava

Stát.: Slovensko
Město.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulice.: Mestská
78 m²
ne
částečně zrekonstruován
ne
pronájem - Byt 3+1
750,- € Energie:
300 €
+300,00€ energie
Nabídněte vlastní cenu

3069x Zakázka zobrazená v seznamu / 88x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 88x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

Nabízíme k pronájmu prostorný 3pokojový byt na Městské ulici v oblíbené bratislavské části Nové Město. Byt se nachází v klidné lokalitě nedaleko Trnavského mýta s výbornou dostupností do centra města. Zastávka „Česká“ (tramvaj č. 4 a noční autobus č. N53) je vzdálená pouhých 100 metrů od bytu. V blízkosti je kompletní občanská vybavenost – nemocnice, park, obchody, kavárny a restaurace. Koupaliště Tehelné pole je vzdálené jen 5 minut pěšky.

Dispozice bytu: Byt se nachází v 1. patře a při vstupu do bytu je přístupná koupelna s vanou a toaletou. Kuchyň je plně vybavená, včetně nové lednice s mrazákem a pračky. Prostorný obývací pokoj nabízí dostatek místa pro relaxaci. Byt má dvě ložnice – do jedné z nich bude před nastěhováním zakoupena nová postel. Druhá ložnice je vybavena manželskou postelí, kterou je možné rozdělit na dvě samostatná lůžka. Tato ložnice má také menší místnost určenou pro uložení věcí. V bytě se nachází ještě jedna uzamykatelná místnost, kterou si majitelé ponechávají na uložení svých osobních věcí.

Cena a podmínky: Cena nájmu činí 750EUR + 300EUR za služby (vytápění, WiFi, elektřina, voda, stočné). V bytě není dovoleno chovat domácí zvířata. Byt je vhodný pro maximálně 3 osoby. Při podpisu smlouvy se platí 1měsíční nájemné, 1měsíční kauce a provize pro realitní kancelář ve výši 1měsíčního nájemného.

Byt je k dispozici ihned. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo domluvení prohlídky.

Využijte služeb spolehlivé realitní kanceláře, která je na trhu již více než 22 let! Nabízíme také další služby spojené s nemovitostmi: homestaging, poradenství v interiérovém designu, služby architekta, odhadce, hypotečního poradce a právníka. Využijte komplexní služby v oblasti realit! Pro více informací navštivte naše webové stránky kluc.sk, RK Kľúč.

Vaše hodnocení nabídky

Pozice realitní nabídky

750,- €
Cena nemovitosti 750,- € 1.200,- €
78 m²
Celková rozloha 63 m² 109 m²

Podrobné informace

Celková rozloha78 m²
Patro1
Počet pater1
Počet izeb3
Stavčástečně zrekonstruován
Statusaktivní
Odpadyano
Internetwifi
Koupelnavana
Vytápěníplyn
Balkonne
Lodžiene
Terasane
Sklepne
Garážne
Výtahano
Parkovištěveřejné
Vybavenízařízení
Zatepleníano
Kabelová televizene
Předzahrádkane

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR--289 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.

Vývoj ceny