Prodej Rodinný dům, Rodinný dům, Čierne, Čadca, Slovensko

Stát.: Slovensko
Město.: Čadca
Lokalita.: Čierne
Ulice.: Čierne
100 m²
608 m²
2 auta
veřejná vodovodní síť
ne
ano
prodej - Rodinný dům - Novostavba
375.000,- € včetně provize
Nabídněte vlastní cenu

4171x Zakázka zobrazená v seznamu / 498x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 498x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

1. Reality Rent Vám exkluzivně nabízí k prodeji ojedinělou stavbu rodinného domu v překrásné přírodě v méně zastavěné části s dostatkem soukromí a nádhernými výhledy v obci Černé. Dům je postaven ve velkém měřítku se 717 m2 podlahové plochy v roce 2019. Není to jen samozřejmost, ale také věc detailu, která překvapuje vkusného stavitele.
Mezi elektrárnou a kuchyní, kde se nachází a kde se nachází, je propojení květin různých farností. Kromě toho je zde pohodlná garáž pro dvě auta, technický dům, samostatný dům a toaleta. Můžete jít do domu a postarat se o schody, které se postarají o balkony na obou stranách domu, a pak jít do kuchyně a pokoje kněze odložit oblečení a obuv a poté jít do domu . Je dobré se blíže podívat na kuchyni a podívat se na balkon. Velká okna poskytují bezpečnost nejen pro život kněze, ale také pro bezpečné zahrádkářství a okolí. Srdcem tohoto prostoru jsou kvalitní teplovodní kamna. Z kuchyně do města, které je dnes v provozu i v samosprávné práci. Kněz bude mít alespoň kvůli ní přístup na toalety, záchody a koupelny. Vlevo od vchodu jsou umístěny dva samostatné pokoje.
V podkroví se nachází úložný pochůzný prostor, do kterého se lze dostat po vysouvacím schodišti.

Exteriér: je pokryt tmavým, bohatým tělem a dechem. Atmosféru tohoto překrásného místa dotváří vnější altán poznaný na elektřinu, teplou a studenou vodu. Nachází se zde i šamotová kamna. Dýchání probíhá v samostatné finské sauně, která se polévá na rychlovarné konvici a je vybavena i svěží vůní. Na vrcholu se nachází také konferenční dům.

Stav technika: dům je vyroben z masivního dřeva, 30 mm + 12 mm silná hydroizolace, dřevěné podlahy, desky, masiv 500 mm, vnitřní stěny a dřevěné podlahy, okna jsou bezešvá čtyřskla, kliky na oknech jsou uzamčeny a garáž je tepelně izolační mm. Všechny konstrukce v exteriéru z červeného smrku, dřevěný obklad na fasádě sibiřský smrk, vytápění bezpečené v s akumulační nádobou, elektrický kotel, také tuhé palivo, teplovodní podlahové topení, fotovoltaika před ohřev TUV+ topení, teplovodní kamna, bles . Také kamerový systém, alarm, satelitní TV, internet zabezpečený místním poskytovatelem.

Cena za stravu pro 2 osoby 100€/měs.

Vaše hodnocení nabídky

Pozice realitní nabídky

375.000,- €
Cena nemovitosti 27.000,- € 429.900,- €
608 m²
Rozloha pozemku 174 m² 2308 m²
717 m²
Celková rozloha 86.19 m² 3377 m²

Podrobné informace

Rozloha pozemku608 m²
Zastavěná plocha109 m²
Celková rozloha717 m²
Užitná plocha100 m²
Počet izeb3
Vlastnictvíosobní
Statusaktivní
Vodaveřejná vodovodní síť
Elektřina230/400V
Plynne
KanalizaceČOV
Koupelnaano
Vytápěníkombinované
Balkonano
Terasaano
Sklepano
Garáž2 auta
Parkovištěano
Inženýrské sítěano
Postaveno zcihla
Vybaveníčástečně zařízení
Zatepleníano
Krbano
Oknaplastová
Terénmírný svah
Přístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaano

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-HM-511 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.