Krásný 5-pokojový rodinný dům na Moravě. Kunovice

Stát.: Česká republika
Město.: Uherské Hradiště
Lokalita.: Kunovice
Ulice.: Na zelničkách
175 m²
424 m²
ano
veřejná vodovodní síť
ano
ano
prodej - Rodinný dům
452.000,- €
Nabídněte vlastní cenu

1312x Zakázka zobrazená v seznamu / 296x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 296x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

Objevte místo, kde se každý váš den promění v nezapomenutelný zážitek. Tento jedinečný rodinný dům 5+kk v Kunovicích vás na první pohled okouzlí svou duší, srdcem a energií. Kunovice jsou malé městečko jen 3km od Uherského Hradiště ve Zlínském kraji, na jižní Moravě. Kunovice mají cca. 5000 obyvatel a jsou vzdáleny jen 47km od Nového Města nad Váhem, 60km od Trenčína, 130km od Bratislavy. Brno je vzdáleno 77km.

Dům z roku 2004 se zastavěnou plochou 96m², je promyšlen do nejmenšího detailu. Současná majitelka, která stála při jeho vzniku, zná každý detail zhruba 175m2 užitné plochy a všechny vychytávky, které dělají život v tomto domě ještě příjemnějším. Celková plocha pozemku je 424m2. Tento dvoupodlažní dům v Kunovicích sice může na první pohled působit nenápadně, ale ukrývá v sobě 3 ložnice, pokoj pro hosty nebo pracovnu, 2 koupelny a prostornou kuchyň s obývacím pokojem. Tedy dům je vhodný i pro velkou rodinu. Každé dítě může mít svůj pokoj, rodiče vlastní ložnici a vaše víkendová návštěva si také vychutná komfort vlastního zázemí. Ve slepé uličce na Zelničkách budete mít pocit, že jste na dovolené - klid, příroda a pravá venkovská pohoda. Přitom od centra Uherského Hradiště jste vzdáleni jen několik minut jízdy autem.

Zahrada o rozloze 328m² je ideální pro ty, kteří chtějí mít vlastní zahradu s ovocnými stromy, ale zároveň nechtějí být otrokem neustálé údržby a sečení trávníku. V garáži a před ní zaparkujete dvě auta. Na zahradu se vešel také zahradní domek, prostor pro rodinné grilovačky a vaše děti se budou moci konečně těšit nejen z bazénu, ale také z prostoru na trampolíny. Dům nevyžaduje žádné zásadní investice a můžete v něm bydlet okamžitě. Díky ideální orientaci střechy si přímo ptá osazení solárními panely.

Technické parametry:


Stavba: Cihlová, pórobetonové zdivo a železobetonové konstrukce zaručují vysokou trvanlivost a stabilitu.
Izolace: Moderní tepelné izolace a kvalitní střešní krytina z pálených tašek Tondach chrání dům před ztrátami tepla.
Vytápění: Úsporné podlahové vytápění v kombinaci s novým energeticky úsporným kondenzačním plynovým kotlem z roku 2024 zajistí, že váš domov bude vždy příjemně teplý.

Lokalita:


Nechte se okouzlit kouzlem Kunovic, města bohatého na tradice s moderním duchem. Díky své strategické poloze, v jihozápadní části Zlínského kraje, km jižně od Uherského Hradiště u řeky Olšava, nabízejí Kunovice nejen krásnou přírodu a klid, ale také skvělou dostupnost do větších měst, jako je Zlín nebo Brno, a to autobusovou i vlakovou dopravou.
Tento dům nabízí naše realitní kancelář ve spolupráci s realitní kanceláří Klaudie Kocmanové z České republiky. Zveme Vás i na den otevřených dveří 1.10.2024. Jste vítáni:-)
Využijte služeb spolehlivé realitní kanceláře, která je na trhu již více než 22 let! Bližší informace naleznete i na naší web stránce kluc.sk,

Vaše hodnocení nabídky

Podrobné informace

Rozloha pozemku424 m²
Zastavěná plocha96 m²
Celková rozloha175 m²
Užitná plocha175 m²
Počet pater2
Počet izeb5
Vlastnictvíosobní
Statusaktivní
Odpadyano
Vodaveřejná vodovodní síť
Elektřina230V
Plynano
Kanalizaceano
Internetlokální poskytovatel
Vytápěníplyn
Terasaano
Sklepne
Garážano
Parkovištěvlastní - vyhrazené parkoviště
Inženýrské sítěano
Postaveno zcihla
Vybaveníčástečně zařízení
Zatepleníano
Bazénvnější
Energetický certifikátC
Předzahrádkaano
Oknaplastová
Terénrovina
Přístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR--290 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.

Vývoj ceny