BA/RUŽINOV-Pronájem komplet předělaného 1.5i bytu ve skvělé lokalitě

Stát.: Slovensko
Město.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulice.: Exnárova
36.5 m²
ne
zcela zrekonstruován
ne
ne
pronájem - Byt 2+1
490,- €/měs. Energie:
150 €
+150,00€ energie
Nabídněte vlastní cenu

872x Zakázka zobrazená v seznamu / 53x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 53x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

Exkluzivně nabízíme k dlouhodobému pronájmu výborně řešený, kompletně předělaný a zařízený 1.5 pokojový byt s oddělenou ložnicí a sklepem ve skvělé lokalitě s plnou občanskou vybaveností na Exnárově ulici v klidné části Ružinova se spoustou zeleně. Byt o celkové výměře 36,5m2 je situován na přízemí 7 patrového bytového domu.
Při předělávce bytového domu byly rekonstruovány: fasáda (včetně zateplení), střecha, stupačky, výtah, schránky, vchod a aktuálně probíhá už jen malování společných prostor.

Samotný byt prošel zcela čerstvou kompletní rekonstrukcí ( dokončena nyní, v bytě se ještě nebývalo), kdy byly měněny el. rozvody, dotažený optický kabel, nové stěrky, podlahy ( dlažba v chodbě, vybroušené nově zalakované dřevěné parkety v obývacím pokoji a plovoucí podlaha v ložnici), vodovodní instalace, koupelna, obklady, sanita, komplet celá kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, plastová okna, vnější rolety a veškeré zařízení. Také dispozičně byl byt změněn přesunutím kuchyňské části do obývacího pokoje, čímž vznikla samostatná oddělená ložnice. Okna jsou situována do tiché jednosměrné uličky a na zeleň. Při zařizování dbali majitelé důraz na vzdušnost a funkčnost prostoru.

Byt disponuje:


- vstupní chodbou s šatní skříní, poličkami a botníkem
- obývacím pokojem, ve kterém se nachází jídelní stůl se 2 židlemi, rozkládací gauč a komoda
- kuchyňským koutem s plně vybavenou kuchyní (kuchyňská linka, indukční varná deska, digestoř, vestavná elektrická trouba, digestoř, vestavná myčka nádobí, samostatně stojící chladnička s mrazákem a mikrovlnka). Vybavena je i základním kuchyňským náčiním a nádobím
- oddělenou ložnicí zařízenou s manželskou postelí (160x 200) s paměťovou matrací a noční stolek
- samostatné koupelnou se sprchovým koutem, umyvadlem, skříňkou a pračkou
- samostatným WC
- dveřmi s bezpečnostním zámkem

Na oknech jsou situovány vnější žaluzie, pro manuální ovládání, v obýváku také závěsy se záclonami, což zajišťuje plnohodnotné soukromí.

K bytu přísluší i sklep v přízemí bytového domu o velikosti 2m2, kterou lze po dohodě s majiteli využívat.

Byt se pronajímá kompletně zařízený ​​a je k dispozici ihned. Je výborným řešením bydlení pro jednotlivce případně pracující pár.
Cena měsíčního nájmu je ve výši 490€ + 150€ je cena energii a optického internetu od společnosti Orange . V případě 2 osob se cena energii navýší o 20€.
Při podpisu nájemní smlouvy se skládá kauce ve výši jednoměsíčního nájmu s energiemi, která je vratná po uplynutí nájemní smlouvy a provize ve výši 500€.

V případě zájmu o obhlídky mě neváhejte kontaktovat na tel. čísle .

LOKALITA, PARKOVÁNÍ:


Byt se nachází v klidné a tiché lokalitě se spoustou zeleně a okolí je plná občanská vybavenost - zastávky tramvaje a autobusu, obchody (Billa, Kraj, Lidl, Tesco), restaurace, banky, kavárny, lékárna, fitness centra, OC RETRO, Poliklinika a Nemocnice Ružinov, školky, školy, gymnázium, Štrkovecké jezero, rychlá dostupnost do města a napojení na dálniční obchvat. Nedaleko nově vybudovaná dětská hřiště, sportoviště pro veřejnost s běžeckou dráhou s tartanovým povrchem.
Parkování je možné před bytovým domem.

Vaše hodnocení nabídky

Pozice realitní nabídky

490,- €/měs.
Cena nemovitosti 490,- €/měs. 2.000,- €/měs.
38.5 m²
Celková rozloha 38.5 m² 78.96 m²

Podrobné informace

Celková rozloha38.5 m²
Užitná plocha36.5 m²
Počet pater9
Počet izeb2
Vlastnictvíosobní
Stavzcela zrekonstruován
Statusaktivní
Odpadyseparovaný odpad
Plynne
Internetoptika
Koupelnaano
Vytápěníspolečné
Balkonne
Lodžiene
Terasane
Sklepano
Garážne
Výtahano
Parkovištěveřejné
Postaveno zpanel
Vybavenízařízení
Zatepleníano
Krbne
Kabelová televizeano
Energetický certifikátano
Předzahrádkane
Bezbariérový přístupne
Oknaplastová
Orientacevýchodní

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-853178 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.