BA/RUŽINOV - pozemek pro komerční využití nebo zahradu - Jestřábí

Stát.: Slovensko
Město.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulice.: Jastrabia
562 m²
studna
prodej - Zahrady
85.000,- €
151,25 €/m2 včetně provize
Nabídněte vlastní cenu

359x Zakázka zobrazená v seznamu / 23x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 23x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

Exkluzivně nabízíme k prodeji investiční pozemek/ zahradu v rozvojovém území v městské části Ružinov - Domové role. Pozemek se nachází v komerční zóně – příjezd je po asfaltové ulici – Jestřábí. Následně je posledních 100m zpevněná cesta. Ve smyslu UPI je pozemek určen jako území dopravy a dopravní vybavenosti, plochy zařízení železniční dopravy, rozvojové území. V území lze umisťovat parkoviště, sklady nebo zahrady. Pozemek je součástí rozvojového území. Rozvojové území je území města ve kterém územní plán navrhuje: novou výstavbu na dosud nezastavěných plochách, nebo zásadní změnu funkčního využití nebo změnu způsobu zástavby velkého rozsahu. Pozemek je umístěn mezi ulicí Jestřábí a železniční tratí.

Pozemek je vyčištěn od náletové zeleně.



MOŽNOSTI VYUŽITÍ:
zahrady, sklady, parkování a pod

VÝMĚRA POZEMKU :


[Rozměry (tvar obdélníku): cca 19m x 30m = 562m2

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ


Voda je ze studny a elektřina je u pozemku (možnost zřízení přípojky, více info na obhlídce) přístup po ul.. Jestřábí, posledních 100m zpevněná cesta.

Tato nemovitost je nabízena prostřednictvím společnosti Domy pro lidi - v provizi zprostředkovatele jsou zahnuty poplatky spojené s převodem nemovitosti - základní poplatek za návrh na vklad do katastru nemovitostí ve výši 100€, poplatky za ověřování podpisů prodávajících na smlouvách, vypracování smluv a autorizace smluv advokátem, pojištění pro případ způsobené škody do výše 1,5mil€, hypoteční poradenství a kompletní realitní servis.

Vaše hodnocení nabídky

Pozice realitní nabídky

85.000,- €
Cena nemovitosti 75.000,- € 115.000,- €
562 m²
Rozloha pozemku 232 m² 805 m²

Podrobné informace

Rozloha pozemku562 m²
Vlastnictvíosobní
Statusaktivní
Vodastudna
Elektřina230V
Inženýrské sítěano
Terénrovina

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR--126 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.