BA/Polianky-Prodej 1i bytu v novostavbě Třešně s balkonem a výhledem

Stát.: Slovensko
Město.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulice.: Polianky
37.05 m²
ne
zcela zrekonstruován
ne
ne
prodej - Byt 1+1 - Novostavba
163.500,- € včetně provize, možnost hypotéky
Nabídněte vlastní cenu

18994x Zakázka zobrazená v seznamu / 325x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 15x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

Nabízíme k prodeji nový 1 pokojový byt (na LV kategorizován jako apartmán z důvodu koeficientu zastavěnosti) ve vyhledávané části Dúbravky - na začátku - v komplexu Třešně Fine Living na bratislavských Poliankách. Byt se nachází ve zkolaudované novostavbě z roku 2023 a je situován na 14.patře z 15ti. Orientován je na západní stranu, což zajišťuje světelnost po celý den. Také disponuje krásným výhledem na zeleň a lesy. Při výstavbě byly použity kvalitní nadčasové materiály a developer použil také moderní prémiový standard (dřevěné podlahy, kvalitní sanita zn. značky Villeroy&Boch) a zvolil i nadrozměrná plastová okna. V bytě bude namotována klimatizační jednotka v pokoji a nachází se zde kompletní předpříprava na kuchyňskou linku (možnost dodělání kuchyní linky za příplatek 5000€).

Byt o výměře 31,59m2 disponuje:


- vstupní chodbou (3,96 m2), ideální pro dobudování vestavěné skříně
- obývacím pokojem spojeným s kuchyňskou částí s předpřípravou na kuchyňskou linku (možnost dodělání linky se spotřebiči za příplatek 5000€) a klimatizací o výměře 23,34m2
- koupelnou (4,29m2) se sprchovým koutem, umyvadlem, WC a radiátorem
- bezpečnostními dveřmi

Z obývacího pokoje se vychází na prostorný světlý balkon, který zvětšuje plochu bytu o 5,46m2.

Byt je koupí volný , možnost financování hypotečním úvěrem.

Měsíční náklady na 1 osobu jsou 110€ + zálohové platby za elektřinu ve výši 20€. V bytě je předpříprava na optické internetové připojení.
Byt je výborným startovacím řešením bydlení a díky nízkým nákladům je výborný i jako investice s rychlou návratností. Dá se proto ihned dlouhodobě výnosně pronajmout.

Kompletní cena včetně provize: 163 500€



V případě zájmu o obhlídku mě neváhejte kontaktovat na tel. čísle .

Lokalita poskytuje plnou občanskou vybavenost, v blízkosti zastávky MHD – autobusy a také skvělé napojení na dálnici a do všech částí Bratislavy. V areálu se nacházejí dětská hřiště, sportovní zóna a vlastní vodní laguna. Také potraviny ( Kaufland hned za domem, Tesco Lamač apod.), restaurace, školy, školky, koupaliště Rosnička, Iuventa, zastávky tramvaje, Zimní stadion, Železná studánka, Horský park a podobně.
V případě zájmu je možnost pronajmout si nebo koupit vyhrazené parkovací stání v garáži bytového domu, ze kterého se dostanete do bytu suchou nohou výtahem případně venkovní parkovací stání.

Tato nemovitost je nabízena prostřednictvím společnosti Domy pro lidi - v provizi zprostředkovatele jsou zahnuty poplatky spojené s převodem nemovitosti - základní poplatek za návrh na vklad do katastru nemovitostí ve výši 100€, poplatky za ověřování podpisů prodávajících na smlouvách, vypracování smluv a autorizace smluv advokátem, pojištění pro případ způsobené škody do výše 1,5mil€, hypoteční poradenství a kompletní realitní servis.

Nabídka má i půdorys

Zobrazit půdorys

Vaše hodnocení nabídky

Pozice realitní nabídky

163.500,- €
Cena nemovitosti 106.000,- € 201.500,- €
37.05 m²
Celková rozloha 31 m² 69.21 m²

Podrobné informace

Celková rozloha37.05 m²
Užitná plocha37.05 m²
Patro14
Počet pater15
Počet izeb1
Vlastnictvíosobní
Stavzcela zrekonstruován
Statusaktivní
Odpadyseparovaný odpad
Plynne
Internetoptika
Koupelnaano
Vytápěníspolečné
Balkonano
Lodžiene
Terasane
Sklepne
Garážne
Výtahano
Parkovištěveřejné
Postaveno zSmíšená
Vybaveníbez zařízení
Zatepleníano
Krbne
Klimatizaceano
Kabelová televizeano
Energetický certifikátano
Předzahrádkane
Bezbariérový přístupano
Oknaplastová
Orientacezápadní
Novostavbaano

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-831172 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.