BA/PETRŽALKA-Prodej 3i bytu po komplet rekonstrukci ve skvělé části

Stát.: Slovensko
Město.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulice.: Belinského
73.55 m²
ne
zcela zrekonstruován
ano
ne
prodej - Byt 3+1
235.000,- € včetně provize, možnost hypotéky
Nabídněte vlastní cenu

2748x Zakázka zobrazená v seznamu / 93x Zakázka zobrazená v detailním náhledu / 93x Zakázka zobrazená v detailním náhledu za měsíc

Exkluzivně nabízíme k prodeji kompletně zrekonstruovaný a zařízený 3 pokojový byt ve vyhledávané části Petržalky s plnou občanskou vybaveností a výbornou dostupností do města ať už autem, autobusem nebo tramvají. Byt se nachází v kompletně předělaném bytovém domě a je situován v 7. patře z 8smi. Panelový bytový dům byl kolaudován v roce 1986. Na patře se nacházejí pouze 2 byty což zaručuje soukromí. Při rekonstrukci bytového domu byly rekonstruovány :
fasáda, zateplení, střecha, stupačky, výtah, společné prostory, okna na schodišti, kamerový systém a vchody. Plánovány nejsou aktuálně žádné další předělávky.

Také samotný byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2016 kdy byly měněny komplet el. rozvody, dotažený optický kabel, nové stěrky, vodovodní instalace, interiérové ​​dveře, plovoucí podlahy, zasklení lodžie, WC kde byla kromě obkladu měněna i mísa se splachovacím systémem Geberit, koupelna se vší sanitou a obklady, zařízení, nové bezpečnostní vchodové dveře, jako i komplet celá kuchyň se spotřebiči. V roce 2020 byly dodělány vestavěné skříně v hale a letos byla nainstalována klimatizační jednotka v obýváku, která je ještě v záruce. Plastová okna byla měněna v roce 2006 a v roce 2016 byla dodělána okenní stěna s balkonovými dveřmi v kuchyni.
Byt je orientován na dvě světové strany (obývací pokoj a kuchyň jsou orientovány na jihovýchod, ložnice a pokoj a severozápad) az oken poskytuje krásné výhledy na okolní zeleň, hřiště a částečně na Bratislavský hrad.

Byt o výměře 73,55 m2 disponuje:


- prostornou vstupní halou o výměře 8,32m2 s vestavěnými skříněmi dělanými na míru s dostatkem úložného prostoru,
- samostatnou plně vybavenou kuchyní ( kuchyňská linka dělaná na míru s vestavěnými spotřebiči - plynová varná deska , elektrická trouba, mikrovlnka, samostatně stojící chladnička s mrazákem , jídelní stůl se 2 židlemi) o výměře 8,79m2
- velký obývací pokoj o výměře 19,14m2, s rozkládacím gaučem, konferenčním stolkem, obývací skříňkovou sestavou s dostatkem úložného prostoru, TV a novou klimatizací s možností ovládání přes mobilní aplikaci,
- prostornou ložnicí zařízenou s manželskou postelí, šatní skříní a komodou o výměře 13,89m2
- samostatným neprůchozím pokojem s šatní skříní regálovou sestavou o výměře 11,96m2
- koupelnou s vanou, umyvadlem, na míru dělaným koupelnovým nábytkem a pračkou o výměře 2,64m2
- samostatným WC o výměře 0,82m2
- chodbou mezi kuchyní a ložnicí o výměře 2,715m2
- bezpečnostními dveřmi

Z kuchyně se vychází na zaskleněnou lodžii o výměře 3,51m2

K bytu přísluší i laťkový sklep o výměře 1,6m2, který je situován v přízemí bytového domu.
V obytném domě se také nachází i kočárkárna se stojany na kola.

Byt se prodává zařízený a k dispozici k nastěhování.
Díky své unikátní poloze a měsíčním nákladům je ideálním řešením jako nemovitost pro mladé rodiny, případně výbornou investicí k pronájmu.
Správcovské poplatky jsou ve výši 198€ na 3 osoby. Zálohové platby za elektřinu jsou ve výši 30€/měsíc a za plyn ve výši 6€/měsíc. V bytě je zaveden optický internet a Magio Tv od společnosti Telekom.

Kompletní cena včetně provize : 235 000€.


V případě zájmu o obhlídku nás neváhejte kontaktovat na .


Byt se nachází v klidné, tiché lokalitě, která poskytuje plnou občanskou vybavenost, s výbornou infrastrukturou (električky, autobusy) a rychlou dostupností do potravin (Terno, Billa, Kaufland), za bytovým domem je Komunitní zahrada Dvory, v těsné blízkosti se nachází komplex novostaveb Petržalka City se spoustou obchodů, lékárny, fitness centra, banky, restaurace, kavárny, zastávky MHD, v blízkosti zastávka tramvaje, školy, školky, zdravotní středisko, stezka podél ramene Dunaje, množství zeleně a podobně.,
Parkování je na rozdíl od jiných městských částí bezproblémové i pro více aut, protože i před bytovým domem, i podél něj, se nachází venkovní parkoviště, kde je parkování je zajištěno formou parkovací politiky městské části Petržalka.

Tato nemovitost je nabízena prostřednictvím společnosti Domy pro lidi - v provizi zprostředkovatele jsou shrnuty poplatky spojené s převodem nemovitosti - základní poplatek za návrh na vklad do katastru nemovitosti ve výši 100€, poplatky za ověřovaně podpisů prodávajících na smlouvách, vypracování smluv a autorizace smluv advokátem, pojištění pro případ způsobené škody do výše 1,5mil€, hypoteční poradenství a kompletní realitní servis.

Vaše hodnocení nabídky

Pozice realitní nabídky

235.000,- €
Cena nemovitosti 105.500,- € 385.000,- €
73.39 m²
Celková rozloha 55 m² 105 m²

Podrobné informace

Celková rozloha73.39 m²
Užitná plocha73.55 m²
Patro7
Počet pater8
Počet izeb3
Vlastnictvíosobní
Stavzcela zrekonstruován
Statusaktivní
Odpadyseparovaný odpad
Plynano
Internetoptika
Koupelnaano
Vytápěníspolečné
Balkonne
Lodžieano
Terasane
Sklepano
Garážne
Výtahano
Parkovištěveřejné
Postaveno zpanel
Vybavenízařízení
Zatepleníano
Krbne
Klimatizaceano
Kabelová televizeano
Energetický certifikátano
Předzahrádkane
Bezbariérový přístupano
Oknaplastová
Orientacejihovýchodní

Kontaktní formulář

Zaujala vás nabídka č. ZR-698099 ? Kontaktujte mně ohledně této nabídky.

Vývoj ceny